Revolution og Bajer

Revolution og Bajer

2017-2018 | Podcast, Skriverier

Fire revolutionære skikkelser samles i en bunker for at diskutere hvordan de kan starte en revolution i Danmark, og endelig få indsat et frit og lige demokrati, med øllen som midtpunkt. I løbet af deres diskussioner når de vidt omkring emnemæssigt — men så sandelig også fysisk og psykisk.

Ikke for at afsløre for meget (du bør høre det selv!), men de når at sidde fast i en hytte i Sverige, etablere kontakt til en udsendt medarbejder i Rusland (der ikke havde tænkt sig at tage til Rusland), og skabe en selvbevidst alkohoritme (en alkoholisk algoritme), der derefter skaber en robolution.

Podcasten er ovre for nu — men vender måske tilbage…

Abonner på podcasten her:

Smid et like for at få sidste nyt om podcasten:En lille smagsprøve…

Få forsmag på hvad der venter, når først du dykker ned i denne gakkede, øllede og politisk opildnende podcast. Den starter relativt sobert og normalt — i hvert fald i forhold til hvor den ender henne! Det involverer svenske sex-kulte, alkoholiske algoritmer og hele verdens skæbne.

Smagsprøve på serien (trailer)

Revolution Og Bajer | Månegal Media
Revolution og Bajer
Smagsprøve på serien (trailer)
Loading
/

Den Lille Lilla

I løbet af podcasten fremføres en række nedskrevne oplæg — eller ‘rants’ — fra de revolutionære værter, om forskellige politiske, ideologiske og samfundsmæssige problematikker. Selvom det ofte bliver vredt, spydigt og selvhøjtideligt, har de dog generelt kildelisten i orden.

Til sammen udgør disse rants manifestet Den Lille Lilla, der beskriver hvordan morgendagens Danmark skal se ud — når først den folkelige og øllede revolution er ført ud i livet. Læs manifestet her.

Hør musikken

Podcasten gør løbende brug af musik komponeret specielt til lejligheden af Månegals Sigfred Nielsen. Dette omfatter alt fra et roterende line-up af intro-jingles til intens filmisk underlægningsmusik i de senere afsnit.

Fordi det kan være svært at høre alle detaljerne i selve afsnittene — og fordi vi er ret stolte af musikken — præsenteres her det officielle Revolution og Bajer Soundtrack Album. Kan downloades gratis på Bandcamp.