Giv efter for hadet

Af Storm

Fra afsnit 10

Hvad er det der får Inger Støjberg til at spise kage? Hvad får Pia K til at hænge Dannebrog op i sin egen lille sandkasse — også kendt som folketinget? Det er fandme ikke fædrelandskærlighed, det kan i være sikre på, med den fremmedfjendske lille tudse.

Det er had der driver disse, og mange andre politikeres offentlige profiler. Det er den slags historier der skaberforsider, og derfor bliver den slags politikere ved, alt imens resten af banden måske ikke råber med om indvandrere, menheller ikke formår at sige fra overfor dem der gør. Den der råber højest og mest hadefuldt er den der sætter dagsordenen i Danmark.

Selv er vi selvfølgelig ikke rene på den front. Hvad er det måske der får Olsens kone til at skilles fra ham? … PRÆCIS! Had til den person Olsen var ved at blive og den fremtid han er med til at skabe! Og hvad får Dupont til at forblive i uddannelsessystemet, og nasse på vores alles velfærd? Det er sguda ikke for at bedre sig selv som akademiker, men et enormt had til det mentalthandicappede uddannelsessystem vi har, og et ønske om at ændre det ved at vise hvor let det kan misbruges! Og hvad er det mon der får Viking til at podcaste, i stedet for at få sig et rigtigt job? Er det mon kærlighed til status quo? NEJ DET VED GUDS BARE RØV DET IKKE ER! DET ER UDELUKKENDE PÅ GRUND AF HANS STORE FEDE, PULSERENDE HAD TIL
DEN GIFTIGE BRAKMARK TIL ET ARBEJDSMARKED DER ER BLEVET KULTIVERET AF EN MAGTGAL ELITE I DETTE LAND!

Og derfor siger jeg:

Kære venner: lad os ikke bekæmpe dette fænomen, når vi nu alligevel står ankeldybt i suppedasen selv! Lad os i stedet trykke speederen i bund og oprette et hatespeech-ministerium med det samme! Lad os tøjle denne ressource til vores egne formål, og hade det korrupte loppecirkus af en regering til støv! Støjberg tager imod kaldenavnet “Trumpetten” med smil?

Men vi skal vende hans taktikker imod hende og resten af hendes bråd. Så kan det være de tager ved lære, eller forgår, deporteret til Malmö, eller muret inde for deres egen ministerløn!

Had skal ikke bekæmpes, men tøjles og bruges som endnu et våben i kampen for frihed! Frihed til endelig at kunne elske som Viking så fint har sagt. Men ingen kamp vindes med kærlighed, så lad os hvæsse vores leer kære venner, for Haters are going to be Hating, og det er det vi vil have!

Og det er netop sådan vi, verdens måske mest revolutionære podcast, skal hamle op med den lovgivende magt her i landet. Civil ulydighed virker kun hvis du er inder eller tidligere slave, og direkte vold har vi ikke kanonfoder nok til. Men med ren, ufortyndet Christansborghad står vi pludselig med noget håndterbart. Uden at tilskynde vold eller hærværk bør vi ved enhver lejlighed give vores mening til kende, og fortælle hvordan hver eneste ene af de korrupte overbetalte abekatte i jakkesæt burde puttes på en anstalt med begrænset kontakt til omverdenen, lidt ligesom vores nuværende løsning, bare uden talerør eller magt over andet end om de vil have banan eller jordbæryoghurt til morgenmad. 

For Had er en ressource som vores fjender flittigt bruger til at mudre debatten og piske til stemningen, så hvorfor ikke også os?