Revolution og Bajer
Revolution og Bajer
2017-2018

6 – Mænds Rettigheder

Revolution Og Bajer | Månegal Media

Er det i virkeligheden mændene, der er de undertrykte i samfundet i dag? Har kvinderne iscenesat en ondsindet konspiration for at overtage kontrollen og straffe de stakkels forsvarsløse mænd? Er røde piller sunde?

Der er sprængfarlige emner i spil i dette afsnit af Revolution og Bajer, hvor den gode Viking har set en spændende dokumentar og fået et helt nyt perspektiv på tilværelsen. Han forklarer hvordan kvinderne systematisk har frarøvet mændene alle deres rettigheder, og hvad deres onde motivationer for det hele er. Mens Olsen lader til at være forsvundet sporløst, forsøger Storm og Dupont at håndtere denne uventede nye side af Viking. Der melder sig imidlertid snart en markant og slagkraftig ny stemme i diskussionen…

Vikings rant er desværre for kontroversielt til at gengive i skriftlig form, så skynd dig at lytte til dette afsnit hvor der endelig er nogen der tør tale mændenes sag.

Og næste gang du spiser torsk med statsministeren, så husk at fortælle ham om denne fantastiske revolutionære podcast. (Du må også godt fortælle det til andre end statsministeren)

Revolution Og Bajer | Månegal Media
Revolution og Bajer
6 - Mænds Rettigheder
Loading
/