Revolution og Bajer
Revolution og Bajer
2017-2018

7 – Roadtrip til det ydre højre

Revolution Og Bajer | Månegal Media

Med 140 km og 14 øl i timen kører det derudaf for de revolutionære værter i dette afsnit af Revolution og Bajer. Der sendes fra en bil tungt belæsset med øl og snaps, hvor det bliver opklaret hvor Olsen har været, og hvordan Viking har det efter være kommet i konflikt med en militant feminist. Snakken om den kommende røde revolution går højt. Men inden længe samler de en blaffer op, der viser sig at have nogle meget modsatrettede meninger om hvordan morgendagens Danmark bør tage sig ud. Denne debat ender på højst dramatisk vis.

I mellemtiden tager Storm en tur i Det Anarkistiske Køkken, og Dupont serverer et vredt rant om at de danske mainstream-medier giver alt for meget taletid til marginale bevægelser på det ydre højre. Får de på den måde meget mere kredibilitet end de fortjener? Rantet kan endvidere læses her: maanegal.dk/revolutionogbajer/7-nyheder-fra-den-ydre-hojrefloj

Lyt med på dette afsnit af podcasten, der tager dig med på et roadtrip ud i både det politiske og fysiske danske landskab. Der bliver kørt til grænsen og meget længere. Husk også at give et like på Facebook, så diverse diktatoriske regeringer kan høre om din støtte til en dansk revolution.

Revolution og Bajer
Revolution og Bajer
7 - Roadtrip til det ydre højre
/