Revolution og Bajer
Revolution og Bajer
2017-2018

15 – Valgspecial: Revolution & Røde Aalborg

Revolution Og Bajer | Månegal Media

I anledningen af folketingsvalget har de revolutionære podcastere valgt at samles endnu en gang og optage et specialafsnit. De har ikke set hinanden siden de sidst optog, så det er jo en god undskyldning til at tage en bajer og en god politisk snak.

Men der viser sig at være sket meget siden de så hinanden sidst. Hvor de førhen var rørende enige om hvad der skulle til for at få ordnet landets problemer, er der nu nogle ret fundamentale uenigheder at spore. Viking har fundet en helt nu ideologisk grøft at sidde i. Olsen er blevet gyseligt centristisk. Og Dupont har helt vendt politik ryggen, og arbejder i stedet på at opstarte et Upolitisk Folkeparti. Det har han skrevet et rant om, som kan læses i sin fulde udgave her:
maanegal.dk/revolutionogbajer/15-upolitisk-folkeparti/

Men hvor er Storm henne? Og hvad med gruppens femte medlem, som de ikke har hørt fra længe og som måske er ved at forsvinde ned i sin undercover-identitet på den politiske scene?

Lyt til dette specialafsnit for at få alle svarene, og send det derefter videre til alle dem du kender, som mangler svar på noget her i livet. For denne podcast indeholder alle svarene!

Revolution Og Bajer | Månegal Media
Revolution og Bajer
15 - Valgspecial: Revolution & Røde Aalborg
Loading
/