Revolution og Bajer
Revolution og Bajer
2017-2018

3 – DR: Public Service, Propaganda eller Pengesluger

Revolution Og Bajer | Månegal Media

Med forhandlingen af et nyt medieforlig truende i kulissen, er det igen tid til at diskutere vores allesammens medielicensmodtager og hestetransportør DRs eksistensberettigelse. For der er jo utallige holdninger til hvad DR kan, skal, ikke kan og ikke skal. Hvilken rolle spiller Danmarks Radio for det danske samfund, og hvad skal licensen gå til?

I dette afsnit af Revolution og Bajer spørger vi om DR er Public Service, Propaganda eller bare Pengesluger, og vi diskuterer hvad vi synes DRs fremtid bør være. Det involverer muligvis en hel masse aluminium. Olsen disker op med en anmeldelse af afsnittets øl, denne gang leveret af Ølfabrikken, og Storm tager det Anarkistiske Køkken med ud i den Anarkistiske Garage. Han har nemlig fået nallerne i nogle daggamle nyheder, og endelig hørt om ubådssagen. Og hvor vi normale mennesker hørte en morbid drabssag, øjnede Storm et hobbyprojekt.

Du kan læse Duponts rant om DR her: maanegal.dk/revolutionogbajer/3-dr

Lyt med, og find ud af hvem af de revolutionære værter, der betaler medielicens, og del podcasten med de af dine venner, som du stoler på!… Og husk at smide et Like på Facebook: facebook.com/revolutionogbajer

Revolution Og Bajer | Månegal Media
Revolution og Bajer
3 - DR: Public Service, Propaganda eller Pengesluger
Loading
/