Tegnedreng Records

Tegnedreng Records

2015-2016 | Musik, Performance Art, Video

Over et halvt år formes og nedbrydes Danmarks vildeste rap i crew i Hobro. På den tid når de at udgive syv albums og tre musikvideoer, og gå i opløsning og genforenes.

Tegnedreng Records er mere end bare lækre beats og smadrede rim. Det er en multimedieroman om ambitioner, fællesskab, og hvad der sker, når de to kommer i konflikt med hinanden. Men det er også dumt og sjovt.Hobro for livet: Legenden om Tegnedreng Records

Fra d. 1. oktober 2015 til d. 1 april 2016 var Tegnedreng Records det vildeste rap-crew i Hobro.

Men de fandtes slet ikke. De var en fiktion — det første rigtige Månegal-projekt. I løbet af deres halve års karriere nåede de at splittes og genforenes, udgive syv albums og tre musikvideoer og slå uendelige mængder selvforelsket vrøvl op på de sociale medier.

Tegnedreng Records er et stykke performance art, en multimedieroman og en sjov gang tidsfordriv. Det blev udtænkt af Sigfred Nielsen, og ført ud i livet med hjælp fra Henrik Viking, Kaare Olsen, Mads Storm, og mange, mange flere.

Historien er nu tilgængelig på sin helt egen side. Her kan du læse historien, høre musikken, og se alle de andre gakkede ting, som Tegnedreng Records har på samvittigheden. Du skylder dig selv at sætte lidt tid til side, og dykke ned i deres absurde og underholdende univers.

Her er en smagsprøve — dyk selv dybere ned i galskaben!

Musikvideo til sangen Adelgade Klassisk

Tegnedreng Records kan findes ret mange steder på nettet. Bare se her: