Sigfred Læser Sigfred
Sigfred Læser Sigfred
2019-2021

45 – Farvel & Tak & Gunamawti, fra Sigfred og kaninen Robin

Sigfred Læser Sigfred

Så skete det! Sigfred Nielsen nåede frem til sidste side i Sigfred K. Bruun og Carl Østens 196-sider lange bog, “100 døgn i redningsbåd og på koralø”. En stor dag!

Dét var en stor omgang, så derfor vælger Sigfred nu at hænge sin (metaforiske) podcast-kasket op, og stoppe før legen bliver. Det er ikke udelukket at der kommer en sæson 2, men det er heller ikke udelukket at der ikke gør.

Sigfred K. Bruun hinter også til en potentiel opfølgende bog, der dog vist aldrig blev til noget – nemlig “5-6 døgn i bus”. Mens vi venter på den, sender vi en tanke til vore “venlige fjender” og koraløen Tarawa, hvis idyl ikke overlevede verdenskrigen…

Spåkoner har fortalt Sigfred (K. Bruun) at han skulle blive 96 år. Det burde man kunne slå op om endte med at holde stik. Måske lever han stadig et sted derude?

Tak for at have lyttet med, hvis du har gjort det, fra Sigfred Nielsen og kaninen Robin Flopmand! Se billeder af bogen her.

Hør Sigfred Læser Sigfredmaanegal.dk/sigfredlaesersigfred, Spotify og mange andre steder, hvor man finder sprøde podcasts.

Fra Månegal Media. Se mere på maanegal.dk, og følg os på Facebook, Twitter og Instagram.

Sigfred Læser Sigfred
Sigfred Læser Sigfred
45 - Farvel & Tak & Gunamawti, fra Sigfred og kaninen Robin
Loading
/