Sigfred Læser Sigfred
Sigfred Læser Sigfred
2019-2021

12 – Sidste kapitel, en ordentlig klamamse og måske en bette overraskelse

Sigfred Læser Sigfred

Et langt afsnit denne gang! Sigfred Nielsen – den Lille, ikke den Store, eller nogen anden størrelse – når omsider til vejs ende. Han læser sidste kapitel af sin historie højt, og det bliver måske lidt melankolsk. Så giver han sig til at reflektere og fundere over skriveprocessen og de tanker, han gjorde sig undervejs. Bagefter har han lovet at der måske kommer en overraskelse, og det gør der – måske. Det kan godt være at podcasten kastes ud i en hidtil uudforsket retning og helt nye kedelige oplevelser venter – måske. Under alle omstændigheder er dette det sidste afsnit for nu af “Sigfred Læser Sigfred”. Det kan være der kommer en sæson mere engang, eller det kan være at det her er Farvel og Tak for altid herfra.

Podcasten produceres af Månegal Media. Læs mere om den på maanegal.dk/sigfredlaesersigfred og tag et kig på vores andre firnulige projekter. Der er helt sikkert noget, som du kan bruge din surt tjente tid på.

Hvis du har noget at sige – fx en kommentar til bogen – kan du skrive til os på Facebook, på Twitter @maanegal eller på kontakt@maanegal.dk

Sigfred Læser Sigfred
Sigfred Læser Sigfred
12 - Sidste kapitel, en ordentlig klamamse og måske en bette overraskelse
Loading
/