Den smarte nye side for Tegnedreng Records

Så er der nyt fra Månegal Media. Vi lancerer faktisk en helt ny underside, dedikeret til vores fiktive rap-gruppe Tegnedreng Records.

For dette projekt var meget mere end bare lækre beats og smadrede rim. Det var også en multimedieroman, fremført ‘live’ på de sociale medier som en slags performance art-stykke. Der var en nøje udtænkt fortælling i projektets forløb, men den har altid været svær at se, fordi de sociale mediers tidslinjer er så utilregnelige.

Men nu præsenteres hele historien, med helt nye fortællende mellemsektioner, i sin reneste form, så den kan læses som den roman, den altid var. Og så er der oven i købet et løbende kommentarspor fra projektets bagmand, Sigfred Nielsen, der giver et indblik i tankerne bag sangene og historiens hændelser. Der er også et indeks over al musikken, og for første gang bliver sangteksterne gjort tilgængelige i nedskrevet form.

Den nye side for Tegnedreng Records er en indgang til projektet, et arkiv over alle udgivelserne, og en måde at opleve hele historien – både fiktionen, og hændelserne bag kulisserne.

Du skylder dig selv at sætte lidt tid til side og tage på en absurd og underholdende tur med Hobros største rap-crew, mens de kører den vilde burgøjserstil, hænger ud i Adelgade med Grev Ingolf, sniffer coke og knalder damer, og satser alt på berømmelsen, der måske for altid vil være udenfor deres rækkevidde.

Læs historien — hør musikken — udforsk universet — alt sammen på tegnedreng.maanegal.dk