Ny podcast fra Månegal: Fraggle Shrugged

Så har vi skudt en ny podcast i gang!

Henrik Viking og Sigfred Nielsen har kastet sig over et forrykt projekt: de vil læse den mere end 1000 sider lange roman Atlas Shrugged, der består af lige dele ophidsede kapitalistiske brandtaler, slesk romance og diskussioner af jernbanevedligeholdelse. Alt sammen leveret med Ayn Rands dybt selvforelskede sprogbrug.

For at der også skal være lidt substans, ser de for hvert kapitel af bogen også et afsnit af Fraggle Rock – en Muppet-baseret tv-serie fra 80’erne. Gennem livlige diskussioner prøver de analysere sig frem til hvad de to værker siger om hinanden, og afdække alle de skjulte forbindelser mellem dem.

Hvad er magtfordelingen i Fragglernes samfund? Hvor mange af Rands ultraliberalistiske opstød lyder mest som noget en hånddukke ville finde på at sige? Og er der måske i virkeligheden Fraggler på spil i romanens snørklede mysterieplot? Alt det, og meget mere, vil podcasten dække.

Den bliver snart tilgængelig på iTunes, Spotify og andre sjove steder hvor pods castes. Indtil da finder du den på vores hjemmeside. Vi har valgt at lave den på engelsk, så hele verden kan grine af vores lidelser mens vi tygger os igennem den ubegribeligt lange bog.

Der kommer nye afsnit af Fraggle Shrugged hver anden uge. Lyt til det indledende afsnit, der introducerer konceptet, og abonnér for at få de nye afsnit så snart de udkommer – alt sammen på https://maanegal.dk/fraggleshrugged/